Inauguració Bronzeja't



















El proper dia 2 de juliol a le
s 19:30h s’inaugurarà Bronzeja’t a la sala d’exposicions del Museu Comarcal de l’Anoia d’Igualada, una exposició col·lectiva d’escultura en bronze. Sota aquest títol estiuenc s’amaga l’obra d’un grup de 20 artistes sorgit arran d’una experiència al taller de fosa de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i inclou tant a estudiants com mestres de taller.

Bronzeja’t
és, per tant, una exposició que es presenta sense més pretensions que les d’ensenyar en públic la feina duta a terme als tallers de la facultat i que la majoria de vegades es queda tancada dins les aules. Per això el nexe d’unió de les obres no és temàtic, sinó simplement l’ús del bronze com a material comú d’expressió artística. L’exposició també compta, entre les obres participants, amb un vídeo on es recull tot el procés de treball dut a terme pels artistes al taller: des de la creació dels motllos i les peces originals, al moment de la transformació d’aquests en bronze i els treballs d’acabats de les peces.

Aquesta exposició, amb altres noms i no sempre amb el mateix número de participants, ja es va presentar l’any passat a Binèfar (Aragó) i recentment a la Casa Elizalde de Barcelona.

Bronzeja’t
romandrà oberta fins el 12 de setembre, i anirà acompanyada d’un taller familiar que es realitzarà el matí del diumenge dia 18 de juliol.

Els artistes participants són:
Ana Gil, Angie Bolea, Ares, Ariadna Raventós, B. Asura, Brigitte Guerra, Eduard Alquezar, Estel Ferrer, Jaume Orejuela, Katia Rasmussen, Lucido Petrillo, Marc Fons, Maria Ninot, Mario Molins, Núria Riba (comissària de la exposición), Roh Nammu, Rubén Campo, Salvador Donatto, Tània Garcia, Verónica Llinares