Una mirada a Tous de Núria Riba


Aquest dissabte dia 7 de Maig, a les 8 del vespre, s’inaugurarà la primera exposició de pintura de Núria Riba, Una mirada a Tous. L’artista de Sant Martí de Tous aquest cop ens mostrarà un recull de pintures que giren entorn a la mateixa població; pintures des d’una mirada més objectiva fins a algunes que se’n van cap a l’abstracció.

Núria Riba, llicenciada en Belles Arts, i autora de l’escultura A la cérvola Blanca, segueix movent-se sense parar dins de l’àmbit artístic anoienc; en aquests moments també té l’exposició Paisatge-textures, de fotografia i escultura, a la Sala Talaia del Centre Cívic de Fàtima, que es pot visitar fins el dia 13 de maig (obres que ja ens va mostrar a principis de l’any passat a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps).

Una mirada a Tous és un nou repte per a l’artista, ja que s’inicia en un nou camp de treball, la pintura. Aquest conjunt d’obres es podran visitar a la Sala d’exposicions Camil Riba, de l’associació Els Amics de Tous, situada al C/Escoles núm. 15 de Sant Martí de Tous. Les obres pictòriques, com també una sèrie de gravats i fotografies, es mostraran tots els dissabtes de 18 a 20h i els diumenges de 12 a 14h, fins el dia 26 de Juny.

Us hi esperem!