Retrats Moixiganguers de Núria Riba



 El local Cal Tabola, lloc d’assaig dels Moixiganguers d’Igualada, acull des d’ahir dimarts obres pictòriques de l’artista Núria Riba Bosch. Es tracta d’una exposició de retrats d'alguns dels personatges que formen part de la colla castellera de la ciutat. Núria ha volgut “deixar anar un petit tast” de l’estil retratista que porta treballant durant mesos, donant la oportunitat de gaudir de les seves pinzellades en persones ja més properes, com personatges que volten per la colla castellera. L'artista ha portat preparant silenciosament des de fa temps l'esdeveniment per donar una sorpresa a la colla; "després de veure les cares dels que anaven entrant ahir al local, només em falta agrair  als fotògrafs com la Marina Méndez, el Marc Gonzalez o l'Ana Álbarez per haver-me deixat exprimir una mica les seves obres, i com no a tots els Moixiganguers que són uns grans models a seguir i que sense ells això no hauria estat possible".
Amb un encant nou, qualsevol que vulgui anar al local Cal Tabola sols s’ha de passar pel C/Sant Antoni de Baix 106-108 d’Igualada, durant els assajos castellers. Per Festa Major de la ciutat es pot visitar els dies 21 d’agost de 21 a 23h i 22 d’agost de 22 a 00h. Després de Festa Major es segueixen els horaris habituals: els dimecres de 20 a 21:30h i els divendres de 22 a 00h. Les obres seran exposades fins el dia 27 de setembre.
Per a més informació de l’artista podeu consultar el seu blog a nuriaribabosch.blogspot.com o per la seva pàgina al facebook.