“Una mirada, un sentiment” és la nova exposició de l’artista Núria Riba



A partir d’aquest proper diumenge dia 1 de desembre podrem tornar a gaudir d’obra inèdita de la jove artista anoienca Núria Riba amb l’exposició “Una mirada, un sentiment”.
Llicenciada en Belles Arts i ja amb un currículum molt extens, ha fet diverses exposicions tant col·lectives com individuals arreu de Catalunya, ha estat seleccionada en diferents vessants artístiques com la pintura, el dibuix i la escultura, ha guanyat premis de pintura ràpida i, inclús, podem trobar obra pública seva, com la “Oda a la cérvola blanca” a la localitat de Sant Martí de Tous. Ja fa temps que l’artista s’ha encaminat a un estil més pictòric, i fa cosa d’un any es centra primordialment a la temàtica dels retrats.  Després de l’exposició col·lectiva a la 1a Shot Night de Vilanova del Camí i de “Retrats Moixiganguers” a Igualada, exposicions on la Núria ens va mostrar el seu estil retratista, “Una mirada, un sentiment” segueix dins d’aquesta temàtica obrint-se a noves cares i expressions d’arreu del món i més.
L’exposició la podrem trobar a la petita població de la Figuerosa, situada a la carretera que va de Guissona a Tàrrega. L’acull “Lo cafè de la Figuerosa”, l’antiga escola, a la Plaça de la Font.
Podrem gaudir de les obres fins el dia 12 de Gener. Els horaris habituals són els divendres a partir de les 19h, dissabtes a partir de les 18h i els diumenges durant tot el dia (menys als migdies).
També es poden veure més obres de l’artista a nuriaribabosch@blogspot.com o buscant la seva pàgina com a artista al Facebook.