1r premi per Núria Riba

El passat dissabte l’artista anoienca Núria Riba va rebre el primer premi del concurs de pintura ràpida que es va fer pel 90è aniversari de Can Boter a Badalona. Van poder-hi participar tots aquells artistes disposats a crear una obra, de la modalitat de dibuix o la de pintura, durant sols 4 hores a un dels espais de Can Boter, drogueria i escola de dibuix i pintura. El concurs es dugué a terme el matí del  diumenge dia 28 del mes passat.
Amb la celebració dels 90 anys del negoci, el dissabte passat hi van haver diferents actes, i el de cloenda se celebrà al Centre Cultural El Carme on es lliuraren els premis. Allà hi van ser presents les diferents generacions de la família Boter, l’alcalde i regidors de la ciutat i el jurat i participants del concurs.
Els guanyadors del concurs de dibuix van ser: 3r premi per Miquel Àngel Macareno de 100€ en material de dibuix, 2n premi per Jaume Montserrat de 200€ en material de dibuix i 1r premi per Sara Caballeria de 300€ i material de dibuix. Els guanyadors del de pintura van ser: 3r premi per Sara Ruiz de 300€ en material de pintura, 2n premi per Julio García de 450€ en material de pintura i el 1r premi per Núria Riba valorat en 600€ i material de pintura.
Amb aquest premi i altres guanyats a concursos de pintura ràpida com a la Llacuna o l’any passat a la fira d’Igualada, a l’artista anoienca comença a deixar marca ens aquesta vessant artística i està disposada a seguir treballant per aconseguir aquests objectius. A part dels concursos, la Núria Riba la podem seguir en diverses exposicions que du a terme arreu de la comarca i també podem trobar la seva obra per les xarxes socials i la pàgina d’artista nuriaribabosch.blogspot.com.