Premi al Concurs de Punts de Llibre del 20è aniversari de la Biblioteca de Montbui

Laia Ferran i Núria Riba guanyen el Concurs de punts de llibre de la biblioteca de Montbui

El passat dimecres dia 22 a les 19h es va fer el veredicte i el lliurament de premis del Concurs de punts de llibre que es va convocar per celebrar el 20è aniversari de la biblioteca Mont-Àgora de Montbui.

El concurs fou obert a tothom amb dues categories, la infantil i la d'adults. Els treballs havien de ser representatius de la Biblioteca i els participants podien presentar un màxim de dos obres.
Amb un premi per a cada categoria, l'infantil era un val per a la compra de llibres valorat en 100€ i va ser atorgat a la Laia Ferran Claramunt, alumna de l'escola de dibuix i pintura Pèl & Ploma. El premi adult, valorat en 200€, el va guanyar l'artista Núria Riba Bosch, llicenciada en Belles Arts, guanyadora de diversos premis de pintura ràpida i professora a l'escola de dibuix i pintura Pèl & Ploma. L'organització va constituir com a jurat un grup imparcial de joves voluntaris montbuiencs que en aquest any fan 20 anys d'edat, com la biblioteca. L'acte d'entrega dels premis va tenir lloc al nou cinema de Montbui, situat al mateix recinte de la bilbioteca acompanyats per la Coral Si fa sol.